Het laatste nieuws van IMD

We beleven genoeg, bij IMD. En daar vertellen we graag over!

 

 

Nieuwsoverzicht

Sensight

IMD lanceert eigen sensornetwerk

Data wordt steeds belangrijker: men wil alles weten en op de juiste manier gegevens verzamelen. Maar hoe zorg je dat belangrijke data op een veilige en betrouwbare manier wordt beheerd en opgeslagen? Met een eigen sensornetwerk zetten we hierin een volgende stap!

Lees verder

Rini tijdens zijn afscheid.

Rini gooit het roer om

Na bijna 29 jaar dienstverband gaat IMD'er Rini iets anders doen. Hij neemt afscheid van de ritjes Brabant - Apeldoorn, van zijn collega’s en van vele trouwe klanten. Maar voordat hij gaat, neemt hij ons mee in zijn tijd bij IMD.

Lees verder

Sander

Het IMD team groeit

Dit najaar hebben we bij IMD weer twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Inmiddels zit hun inwerkperiode erop en zijn ze volop met mooie projecten bezig. Sidney als projectleider en Sander in de rol van technisch medewerker. We stellen ze graag aan je voor!

Lees verder

Stagiairs IMD

Maak kennis met onze stagiairs!

Dit semester hebben we bij IMD maar liefst drie stagiairs die ons team versterken! De komende maanden zullen ze ieder vanuit hun eigen specialisme en opleiding meewerken aan onze projecten. Maak kennis met Lennart, Charlotte en Mark!

Lees verder

Tom geeft les aan studenten van het ROC.

IMD'ers voor de klas

Kennis overdragen: bij IMD doen we dat niet alleen binnen de kantoormuren maar ook daarbuiten. Zowel onze jonge talenten als de oude rotten in het vak staan met dit semester met regelmaat voor de klas. Ontdek hoe dat er aan toe gaat!

Lees verder

De IMD Jeugd Zomeravond Competitie

Veel IMD’ers zijn in hun vrije tijd sportief bezig. De sport die het meeste los maakt op kantoor is wielrennen, op alle niveaus. Sinds april 2019 sponsort IMD de Jeugd Zomeravond Competitie van de Zwaluwen. Waarom? Dat vertellen we je graag!

Lees verder

Groepsfoto van IMD medewerkers bij Radio Kootwijk

Teamsessie bij Radio Kootwijk

Communicatie is een van de thema's die centraal staat in 2019. Tijdens de teamsessie in april ging het voltallige team hiermee aan de slag. Een waardevolle middag in een inspirerende omgeving midden op de Veluwe. Wil je weten wat de middag ons opgeleverd heeft? 

Lees verder

Vergrootglas op een laptop.

Van rechercheur tot adviseur

Al een aantal jaren is hij onderdeel van het IMD team: collega Erwin Mussche. In het begin hield hij zich vooral bezig met sensoren en metingen. Vandaag de dag richt hij zich naast het meten ook op het analyseren. Wil je weten wat zijn werk met recherchewerk te maken heeft?

Lees verder

IMD collega's op vliegveld Teuge.

Samen aan de slag: Kick-off 2019

Begin februari was het tijd voor de eerste strategische teamsessie van 2019. Om het jaar een vliegende start te geven waren we te gast op vliegveld Teuge. Als team gingen we aan de slag met de thema's en doelen van dit jaar. Benieuwd hoe dit er aan toe ging? 

Lees verder

Van monster tot analyse

Elke dag verzamelen we monsters uit meetpunten. Het Eurofins laboratorium in Barneveld zorgt vervolgens voor een snelle analyse. Een aantal collega's ging op bezoek bij het lab om te zien hoe de analyseresultaten tot stand komen. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat?

Lees verder

Regenwater in afvoer.

Wanneer de eerste druppels vallen...

December is tot nu toe een behoorlijk grijze maand met een paar flinke regenfronten. Iets waar de meeste mensen niet zo blij van worden. Bij IMD echter is er een collega wiens hart sneller gaat kloppen zodra de eerste druppels vallen. Dat is Simon. Wil je weten waarom?

Lees verder

Screenshot van nieuwe website IMD

Een nieuwe website voor IMD

Achter de schermen is er de laatste tijd hard aan gewerkt: de nieuwe website van IMD! Van programmeren tot teksten schrijven en op pad met de fotocamera. Meerdere IMD medewerkers droegen hun steentje bij en met wat externe hulp staat er een dijk van een website waar we trots op zijn. 

Lees verder

Medewerkers van IMD tijdens de IMD Academy.

Kennis delen in de IMD Academy

Met ieder zijn eigen specialisme is er veel kennis aanwezig binnen het team van IMD. Om die kennis te delen wordt er met regelmaat de IMD Academy georganiseerd. “Soms heb je zelf niet in de gaten hoeveel kennis je bezit maar voor collega’s die net beginnen is die kennis hartstikke waardevol.” vertelt Tom.

Lees verder

Medewerkers van IMD bij Davo in Deventer.

Een avondje uit in Deventer

Waar hard gewerkt wordt, moet ook tijd zijn voor gezelligheid. Gelukkig nemen we dit credo bij IMD heel serieus. Met regelmaat organiseert een van de collega's een activiteit. Sportief of relaxed, buiten of binnen: alles kan. Op 20 november was het tijd voor gezelligheid en een goede borrel bij Davo in Deventer. 

Lees verder

Verspilling tegengaan doe je samen

Benieuwd hoe wij gezamenlijk de waterketen kunnen optimaliseren? Neem dan snel contact op.

Bel of stuur een e-mail:
055 - 368 14 14

info@imd-ma.nl