De eerste weken van Mylou

Amper één week zat ze samen met al haar nieuwe collega’s op kantoor. De rest van haar inwerkperiode verliep iets anders dan gedacht, maar het enthousiasme is onverminderd. Als productspecialist versterkt Mylou het team van IMD en momenteel stort ze zich vol op de doorontwikkeling van Sensight 4. Ze neemt ons mee in haar eerste weken.

 

Digitaal kennismaken

Ondanks de afstand doen de collega’s er alles aan om Mylou te laten kennismaken met het team en het bedrijf. “Tijdens mijn inwerkperiode zou ik met verschillende collega’s op pad gaan om hun werkzaamheden en de klanten te leren kennen. Dat is voor nu nog even uitgesteld. In plaats daarvan zie en spreek ik collega’s digitaal. Elkaar leren kennen via beeldbellen is niet hoe ik het me voorgesteld had, maar is ook wel heel leuk!”

Samen met Timon, Hadassa en Martijn werkt ze aan de doorontwikkeling van Sensight. “We zijn volop bezig met technische verbeteringen, demo’s en we ontwikkelen ook een training. Er komen veel zaken bij kijken en daarvoor hebben we een uitgebreide planning. De communicatie naar gebruikers over het vernieuwde dashboard vraagt juist in deze tijden ook om extra aandacht.”

Bij de les blijven

Naast haar werkzaamheden bij IMD volgt Mylou de deeltijdopleiding Business IT & Management. Voorlopig in een digitaal klaslokaal. “Voor een IT-gerelateerde studie was dat digitale lokaal natuurlijk snel ingericht.”, lacht Mylou. Ondanks de sociale interactie die anders is dan normaal weten de docenten er echt wat van te maken. “Af en toe moeten we een digitale hand opsteken om te laten weten dat we nog opletten. We leren momenteel veel over digitale processen en dat is een mooie aanvulling op waar ik tijdens werkuren mee bezig ben. Ik ben nog altijd blij met de keuze voor deze opleiding!”

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Vragen? Interesse? Feedback? Neem gerust contact met ons op.

Bel of stuur een e-mail:
055 - 368 14 14

info@imd-ma.nl