Het IMD team groeit

met twee nieuwe collega's

Dit najaar hebben we bij IMD weer twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Inmiddels zit hun inwerkperiode erop en zijn ze volop met mooie projecten bezig. Sidney als projectleider en Sander in de rol van technisch medewerker. We stellen ze graag aan je voor!

 

“Bij IMD werk je écht samen.”

- Sidney Nijeboer

Sidney
Sander

Van olie en gas naar water

Na jaren werkzaam geweest te zijn in de olie- en gasbranche, heeft Sidney de overstap gemaakt naar water. Hoewel olie en water niet binden, kan Sidney als projectmanager goed uit de voeten bij IMD. “De branche is voor mij nieuw, maar de ervaring in aanpak heb ik vanuit mijn vorige werk volop. De eerste weken ben ik door mijn buddy’s Gerrit en Thijs meegenomen in de materie. Het inwerkplan wat we hebben gevolgd was erg prettig, dat gebeurt lang niet bij alle bedrijven!”

In zijn vrije tijd klust Sidney veel aan zijn jaren ’30 woning in het mooie Zutphen.  De oorspronkelijk Twentenaar voelt zich in deze regio goed op zijn plek. En ook bij IMD. “De open cultuur van het bedrijf spreekt me aan. Collega’s zijn bezig met wat ze echt leuk vinden en sommigen voelen het werk wat ze doen als een roeping. Dat heeft een positieve invloed op de sfeer binnen het bedrijf en de motivatie van de mensen. Bij IMD werk je écht samen.”

BBL-traject bij IMD

Na een periode vakantiewerk is Sander sinds september steeds vaker bij IMD te vinden. Hij switchte naar een deeltijdstudie en werkt nu drie dagen per week. “De BBL-opleiding bevalt mij veel beter dan voltijd op school zitten. Na drie jaar hbo ben ik ingestroomd op het mbo dus het leeftijdsverschil tussen mij en andere studenten was groot. School is nooit echt mijn ding geweest dus toen ik met IMD en ROC Aventus deze mogelijkheid kon regelen was de keuze snel gemaakt.”

Sander is in zijn rol bij IMD veel op pad. Van metingen opstellen en afbreken tot monsters nemen en monitoren. Alleen, of met collega’s. “Ik ga met regelmaat met Yvo of Dennis mee. Zij zijn ervaren medewerkers en daar kan ik veel van leren. Zo kan ik uiteindelijk een eigen werkwijze creëren waarmee ik zaken goed kan uitvoeren. Die ruimte en vrijheid krijg je bij IMD.” Naast het werken bij IMD en zijn studie sleutelt Sander met een vriend aan een sloopauto waarmee hij volgend zomer door Europa wil toeren. Of de auto al af is? Sander lacht: “Er moet nog flink wat aan gebeuren, maar gelukkig hebben we nog tot juli de tijd!”

Ook deel uit maken van het IMD team?

Bekijk dan onze vacatures 

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Vragen? Interesse? Feedback? Neem gerust contact met ons op.

Bel of stuur een e-mail:
055 - 368 14 14

info@imd-ma.nl