Individuele passie ingebed in 'n gedreven organisatie

Met 35 getalenteerde en gedreven mensen werken we aan afvalwateroplossingen vanuit onze kernwaarden: vakmanschap, denken in oplossingen, plezier in het werk en het koesteren van lange termijn relaties.

We hebben een leidende positie op het gebied van afvalwater en we zetten graag de standaard, zowel in Nederland als internationaal. Met onze kennis en ervaring stellen wij onze klanten in staat om op een zeer duurzame en concurrerende manier te produceren. 

 

Sander van der Wal, medewerker bij IMD.
Sander van der Wal, medewerker bij IMD.

Sander van der Wal

Als technisch medewerker is Sander veel op pad voor IMD. Van metingen opstellen en afbreken tot monsters nemen en monitoren. Alleen, of met collega’s. Wanneer het mooi weer is vind je Sander rondom of onder zijn sloopauto, die hij opknapt voor een toer door Europa. 

Daisy de la Rambelje, medewerker bij IMD.
Daisy de la Rambelje, medewerker bij IMD.

Daisy de la Rambelje

Deze ambitieuze accountmanager komt bij IMD de sales versterken. Als het aan haar ligt, heeft ze uiteindelijk een eigen team van sales professionals onder zich... dat belooft wat. Daisy traint 6 dagen in de week en tegelijkertijd 'traint' ze ook haar persoonlijke groei door bewust en open in het leven te staan.

Vincent Leeuwenburgh, medewerker bij IMD.
Vincent Leeuwenburgh, medewerker bij IMD.

Vincent Leeuwenburgh

Nieuwsgierigheid en een wetenschappelijke instelling, die brengt Vincent mee waar hij ook werkt. Hij gaat graag "onderhuids" zodat zijn creativiteit meer efficiëntie in processen oplevert–uiteindelijk voor een betere wereld natuurlijk. Dat idealisme wordt vooral gevoed door de kleine hummel die hij thuis heeft rondlopen. 

Kristian Ubak, medewerker bij IMD.
Kristian Ubak, medewerker bij IMD.

Kristian Ubak

Doelgericht. Voelt zich het nuttigst als hij iets concreets bijdraagt. Zodra het woord optimaliseren valt, zit het wel goed. Expertise: proceskunde en e-learning. Voorliefde voor feiten en meetbare zaken. En voor tuinieren en koken. Lievelingsgerecht: gestoofde varkenswangetjes met kruidnagel, laurier, steranijs, port, aardappel, ui, wortel, knoflook en knolraap;-)

Raymond Holdijk, medewerker bij IMD.
Raymond Holdijk, medewerker bij IMD.

Raymond Holdijk

Grote kans dat je Raymond op een dag tegenkomt want deze kilometervreter is continu voor ons op pad om monsters te nemen en kasten te onderhouden. De voormalig horecaman geniet enorm van dit  werk, net zoals hij geniet van muziek maken en optreden met zijn feestband.

 

Simon Holsteijn, medewerker bij IMD.
Simon Holsteijn, medewerker bij IMD.

Simon Holsteijn

Simon is onze regenwater man: als engineer en projectmanager werkt hij aan regenwaterprojecten waarbij het bijvoorbeeld draait om de kwaliteit van afstromend hemelwater. Niet alleen op zijn werk: thuis vangt hij regenwater op voor een zelf ontwikkeld irrigatiesysteem voor zijn planten.

Timon Klok, medewerker bij IMD.
Timon Klok, medewerker bij IMD.

Timon Klok

Timon houdt zich bij IMD bezig met data. Hij is de drijvende kracht achter Sensight, onze webtool waarmee we metingen op afstand volgen. In zijn vrije tijd maakt Timon de kanalen in Apeldoorn onveilig bij de roeivereniging.

Benjamin van Schothorst, medewerker bij IMD.
Benjamin van Schothorst, medewerker bij IMD.

Benjamin van Schothorst

Uitvoerige rapporten en dikke boeken? Daar wordt Benjamin blij van! Zijn analytische talenten komen bij het vergunningswerk van IMD goed van pas. Naast zijn werk bij IMD volgt Benjamin een opleiding filosofie. 

Erwin Mussche, medewerker bij IMD.
Erwin Mussche, medewerker bij IMD.

Erwin Mussche

Als echt groepsmens ziet Erwin het als uitdaging dat door zijn toegevoegde waarde het team beter gaat presteren. In team Zuivel doet hij daar elke dag zijn best voor!  

Benieuwd hoe Erwin zijn werk ervaart?

Je leest het hier 

Jesse Kolk, medewerker bij IMD.
Jesse Kolk, medewerker bij IMD.

Jesse Kolk

Hij dacht even aan de grote vaart en besloot toch op een andere manier met water bezig te gaan. Rustig, gefocust en leergierig is hij bij IMD zijn werkervaring aan het opschroeven. Praktische zaken komen natuurlijk bij hem aan en met eenzelfde gemak waarmee hij in de waterwereld problemen oplost, sleutelt hij in zijn vrije tijd aan zijn Mitsubishi Eclipse uit '96.

Gerrit de Jong, medewerker bij IMD.
Gerrit de Jong, medewerker van IMD.

Gerrit de Jong

Al 40(!) jaar maakt Gerrit deel uit van het IMD team. Door de jaren heen heeft hij zich ontwikkeld tot hét water orakel van IMD. Heeft hij geen meetapparatuur in zijn handen, dan is het wel een verrekijker of telescoop om vogels te spotten!

Karel Kooij, medewerker bij IMD.
Karel Kooij, medewerker bij IMD.

Karel Kooij

Lekker op pad, metingen opstellen en uitvoeren, monitoring kent voor Karel geen geheimen. Ook in zijn vrije tijd laat Karel zich niet snel gek maken, rondje hardlopen in de buurt, rustig toeren op de mountainbike of met het hele gezin bijkomen op een tropisch strand.

Anette Peeters, medewerker bij IMD.
Annette Peeters Relatiemanager Monitoring

Annette Peeters

Contact met mensen en iets voor hen kunnen doen, vindt Annette het allerleukst. Daarom zit ze helemaal op haar plek als Relatiemanager Monitoring. Ze houdt erg van humor en is standvastig. Een combi die onze relaties zeker in haar zullen waarderen.

“Bij IMD ziet men je waarde
en krijg je alle vrijheid om je te ontwikkelen.”
- Ronald Stapel
Ronald Stapel, medewerker bij IMD.
Ronald Stapel voert meting uit bij Waterschap.

Ronald Stapel

Ronald gaat het liefst met iets nieuws aan de slag: freewheelen tot er iets moois uit komt. Bij IMD heeft hij hier volop de ruimte voor! Water boeit hem niet alleen in het werk. De zwemsport houdt Ronald wekelijks in beweging. 

 

Drie IMD medewerkers.
Drie IMD medewerkers.

Team administratie

De drijvende krachten in het IMD team. Zonder Mylène, Liana en Roelie zijn we nergens! Collega's kunnen met al hun vragen over administratie, facilitair en secretariaat bij hen terecht. 

Rob van den Heuvel, medewerker bij IMD.
Rob van den Heuvel doet een meting in een waterput.

Rob van den Heuvel

Een echte allrounder. Meten is weten: daarom rijdt Rob het hele land door om metingen uit te voeren voor onze klanten. Buiten werktijden is hij veel buiten te vinden: op de racefiets, met een surfplank op het water óf met de hardloopschoenen aan. 

Henk van Luttikhuizen, medewerker bij IMD.
Henk van Luttikhuizen, medewerker bij IMD.

Henk van Luttikhuizen

Henk is inmiddels de 60 gepasseerd en vind het mooi om zijn kennis en kunde door te geven aan de volgende generatie. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn kleinkinderen en zit hij regelmatig op de (sport)fiets. Ook verdiept hij zich veel in cultuur en geschiedenis. 

Henri Verhoef, medewerker bij IMD.
Henri Verhoef

Henri Verhoef

Hij noemt zichzelf de zuiveringsman: als afvalwatertechnoloog houdt Henri zich bezig met afvalwater vraagstukken van bedrijven. Als vader van drie kleine kinderen heeft hij ook buiten werktijd veel te doen, maar om te ontspannen gaat hij een stuk rennen of pakt hij zijn gitaar. 

Ronald van Beek, medewerker bij IMD.
Ronald van Beek, medewerker bij IMD.

Ronald van Beek

Voor Ronald is IMD de eerste werkomgeving “buiten de fabriek”. Met zo’n 30 jaar ervaring bij levensmiddelenbedrijven zijn productieprocessen gesneden koek voor hem. Hij adviseert onze klanten hoe ze grondstoffen kunnen besparen. “Bij IMD word je soms best wel in het diepe gegooid, maar eigenlijk vind ik dat alleen maar hartstikke leuk”.

“Je gaat van mij geen quote krijgen!"
En mijn achternaam krijg je ook niet... ;-)
- Timon
Sidney Nijeboer, medewerker bij IMD.
Sidney Nijeboer, medewerker bij IMD.

Sidney Nijeboer

Met jarenlange ervaring als projectmanager zit Sidney bij IMD goed op zijn plek. Ook thuis steekt hij graag de handen uit de mouwen. Zijn jaren '30 woning in Zutphen is dan ook een uitdagend project. 

Siebe Vrieswijk, medewerker bij IMD.
Siebe Vrieswijk, medewerker bij IMD.

Siebe Vrieswijk

Voor een uiterst nauwkeurige meting met het juiste advies ben je bij Siebe aan het juiste adres. Is hij niet aan het werk dan is de kans groot dat hij op de racefiets zit. Of aan de buis gekluisterd zit voor een etappe. Of hij is toeschouwer bij een wielerwedstrijd, in Nederland maar ook over de landsgrenzen. 

Birk Houtman, medewerker bij IMD.
Birk Houtman, medewerker bij IMD.

Birk Houtman

Met een specialisatie in technologie tijdens zijn opleiding milieuwetenschappen, kan Birk met de meeste technische zaken wel uit de voeten. Bij zijn keuze voor een werkplek let hij daarom vooral op één ding: de sfeer. Birk houdt van variatie: analyse  en advies maar ook fysiek in het veld. In het weekend is hij op een andere manier fysiek: op het rugbyveld.

Wouter Tillemans, medewerker bij IMD.
Medewerker Wouter Tillemans onder water tijdens het duiken.

Wouter Tillemans

Als het gaat om veiligheid en vergunningsvraagstukken is Wouter de man bij IMD. Hij stelt vast wat de doelen zijn en ontwikkelt een route om het zo veilig en duurzaam mogelijk te bereiken. Dit past hij ook in zijn favoriete hobby duiken toe.

Thijs van Delft, medewerker bij IMD.
Thijs van Delft, medewerker bij IMD.

Thijs van Delft

Thijs is een echte teamspeler. Hij zorgt dat de verschillende expertises bij elkaar komen en het juiste geheel vormen. Met zijn vriendenclub blaast hij in het weekend stoom af bij de wedstrijden van PEC Zwolle. 

Tom Dekker, medewerker bij IMD.
Tom Dekker, medewerker bij IMD.

Tom Dekker

Nieuwe concepten en innovaties komen vaak bij Tom vandaan. Met zijn opportunisme durft hij de ideeën ook echt uit te voeren om te zien of ze succesvol zijn. Hij is een echte natuurliefhebber en neemt in zijn vrije tijd kinderen mee met dierensporen zoeken.

Yvo Stegers, medewerker bij IMD.
Yvo Stegers, medewerker bij IMD met bokshandschoenen.

Yvo Stegers

Met een achtergrond in forensisch onderzoek kan Yvo analyses maken als geen ander. Een analyse met onverwachte uitslag ziet hij als een kans om de methode van onderzoek te verbeteren. Tijdens zijn grote hobby hockey geldt dat eigenlijk ook.

Floris de Heer, medewerker bij IMD.
Floris de Heer, medewerker bij IMD.

Floris de Heer 

Biologie zit volgens hem zó vet in elkaar dat je met een graduele opbouw nooit de complexiteit van het ontstaan van het leven kunt verklaren. Zijn studie biotechnologie zet Floris bij IMD in om bij te dragen aan een beter milieu en een mooiere schepping. Wetenschapper of filosoof?

Jasper van Reekum, medewerker bij IMD.

Jasper van Reekum 

Met een passie om bedrijven te helpen hun processen te optimaliseren, komt de kennis van Jasper als procestechnoloog helemaal tot zijn recht. Grondstof, chemiebesparing en vermindering van afvalwater zijn termen die dagelijks voorbijkomen. In zijn vrije tijd zit Jasper graag op de wielrenfiets om de prachtige omgeving van Arnhem te ontdekken, of duikt hij de bossen in op de mountainbike.

Stuur Jasper een e-mail

Koen de Reus, medewerker bij IMD.
Koen de Reus, medewerker bij IMD.

Koen de Reus 

Bij IMD doet Koen vergunningen. Hij springt in bij het vergunningenteam en leert veel, vooral met die nieuwe omgevingswet. Zijn ding? Bedrijven helpen die een vergunning willen. Hij vindt het super om die puzzelstukjes te leggen. Via het @NationaalWatertraineeship kwam Koen bij IMD terecht. Als trainee gaat hij verder met trainen, coaching en projecten. Enthousiast om nieuwe dingen te leren en dit toe te passen bij IMD! Naast het werk bevind koen zich graag in de natuur, in de bios en bij concerten. Wandelen, hardlopen of fietsen zijn vaste prik in het weekend en in de avonden! 

Stuur Koen een e-mail

Jos Kroes, medewerker bij IMD.
Jos Kroes, medewerker bij IMD.

Jos Kroes

 

Met zijn achtergrond in chemische technologie en ruime ervaring in de papierindustrie sinds 1991, past de slogan van IMD "Gedreven door water" perfect bij de expertise van Jos. Hij is gepassioneerd over het verminderen van verspilling en het realiseren van besparingen, wat nauw aansluit bij de doelen van IMD en de papierindustrie in het algemeen. Als nieuwsgierig persoon is Jos altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en hij twijfelt er niet aan dat het IMD-pakket ook in andere sectoren waardevol kan zijn

Stuur Jos een e-mail

Jerre de Blok

Jerre de Blok 

Voor productontwikkeling, standaardisatie en documentatie ben je bij mij aan het juiste adres! Als bioloog heb ik in de tuinbouwsector ervaring opgebouwd met waterbehandeling, innovatie en automatisering. Hierdoor kan ik nu gaan werken aan de uitdagingen van afvalwater! 

Buiten het werk steek ik mijn tijd in tekenen en fotografie. En sinds vorig jaar houd ik me ook bezig met 3D-tekenen. Verder ben ik graag in de natuur. Ook op dat vlak is mijn vooruitzicht goed, nu ik met mijn gezin naar het groene Apeldoorn ga verhuizen.

Stuur Naam een e-mail

Verdiep je kennis!

Leer alles over afvalwater van en met experts die elkaar dagelijks inspireren. We horen het graag als jij net zo gedreven bent als wij–of wilt worden... Of er nu een vacature is waar jij in wilt duiken of wanneer je alleen maar nieuwsgierig bent naar hoe wij werken,  neem gerust contact op:  info@imd-ma.nl

 

Bekijk onze vacatures

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Vragen? Interesse? Feedback? Neem gerust contact met ons op.

Bel of stuur een e-mail:
055 - 368 14 14

info@imd-ma.nl