Maak kennis

met de specialisten van IMD

Milieubewust, gedreven en een tikkie eigenwijs. Dat kenmerkt het team van IMD. Een mix van jong en oud die ervaring en een frisse blik combineren om de klant optimaal te kunnen bedienen. Lees snel verder!

Rob van den Heuvel, specialist bij IMD.
Rob van den Heuvel doet een meting in een waterput.

Rob van den Heuvel

Een echte allrounder. Meten is weten: daarom rijdt Rob het hele land door om metingen uit te voeren voor onze klanten. Buiten werktijden is hij veel buiten te vinden: op de racefiets, met een surfplank op het water óf met de hardloopschoenen aan. 

Daniek Voortman, adviseur bij IMD.
Daniek Voortman, adviseur bij IMD

Daniek Voortman

Met een achtergrond in forensisch onderzoek bijt Daniek zich graag vast in projecten waarin mens en techniek samenkomen. In het weekend zet ze haar tanden in de tegenstander, als aanvoerster van het hockeyteam.

Timon Klok, medewerker bij IMD.
Timon Klok, medewerker bij IMD.

Timon Klok

Timon houdt zich bij IMD bezig met data. Hij is de drijvende kracht achter Sensight, onze webtool waarmee we metingen op afstand volgen. In zijn vrije tijd maakt Timon de kanalen in Apeldoorn onveilig bij de roeivereniging.

Dennis Zwart, medewerker bij IMD.
Dennis voert meting uit voor Gemeente Apeldoorn.

Dennis Zwart

Met een achtergrond in elektrotechniek, computertechniek en telecommunicatie kan Dennis op vele vlakken aan de slag. Het liefst programmeert hij, maar met regelmaat voert hij ook op locatie metingen uit. 

Drie IMD medewerkers.
Drie IMD medewerkers.

Team administratie

De drijvende krachten in het IMD team. Zonder Mylène, Liana en Roelie zijn we nergens! Collega's kunnen met al hun vragen over administratie, facilitair en secretariaat bij hen terecht. 

Gerrit de Jong, medewerker van IMD.
Gerrit de Jong, medewerker van IMD.

Gerrit de Jong

Al ruim 30 jaar maakt Gerrit deel uit van het IMD team. Door de jaren heen heeft hij zich ontwikkeld tot hét water orakel van IMD. Heeft hij geen meetapparatuur in zijn handen, dan is het wel een verrekijker of telescoop om vogels te spotten!

IMD Medewerker Hadassa.
IMD Medewerker Hadassa aan het werk.

Hadassa Moreira

Als geboren en getogen Braziliaanse is Hadassa in mei 2018 afgestudeerd aan de Radboud universiteit, waar ze watermanagement studeerde. Bij IMD helpt ze als dataspecialist onze zuivelklanten aan live gegevens over afvalwater.

Karel Kooij, medewerker IMD.

Karel Kooij

Lekker op pad, metingen opstellen en uitvoeren, monitoring kent voor Karel geen geheimen. Ook in zijn vrije tijd laat Karel zich niet snel gek maken, rondje hardlopen in de buurt, rustig toeren op de mountainbike of met het hele gezin bijkomen op een tropisch strand.

Lean Willems, medewerker IMD
Lean Willems, medewerker IMD

Lean Willems

Technische uitdaging? Niet voor Lean. Techniek zit bij Lean in het bloed. Voor IMD gaat hij op pad om storingen op te lossen,  apparatuur te installeren en te onderhouden. In zijn vrije tijd zoekt Lean de uitdaging in auto’s. Niks mooiers dan met een oude BMW over het circuit scheuren!

Martijn Pott, directeur bij IMD
Martijn Pott, directeur bij IMD

Martijn Pott

IMD is een bedrijf waarbij de mens centraal staat. En daar voelt Martijn zich prima bij thuis. Hij coacht de mensen en leidt het bedrijf vanuit zijn overtuiging dat je een goed rentmeester kunt zijn. Familie en het geloof zijn voor hem het kompas waarop hij vaart.

Ronald Stapel, medewerker IMD.
Ronald Stapel voert meting uit bij Waterschap.

Ronald Stapel

Ronald gaat het liefst met iets nieuws aan de slag: freewheelen tot er iets moois uit komt. Bij IMD heeft hij hier volop de ruimte voor! Water boeit hem niet alleen in het werk. De zwemsport houdt Ronald wekelijks in beweging. 

 

“Bij IMD ziet men je waarde
en krijg je alle vrijheid om je te ontwikkelen.”
- Ronald Stapel
Andries Schenkel, medewerker bij IMD
Andries Schenkel, medewerker bij IMD

Andries Schenkel

Het liefst werkt Andries met zijn handen. Hij is een echte specialist in bronwater onderzoek, maar is wanneer nodig multi inzetbaar bij IMD. De back-up voor collega's of projectleider: Andries doet het allemaal. 

Erwin Mussche, medewerker bij IMD.
Erwin Mussche, medewerker bij IMD.

Erwin Mussche

Als echt groepsmens ziet Erwin het als uitdaging dat door zijn toegevoegde waarde het team beter gaat presteren. In team Zuivel doet hij daar elke dag zijn best voor!  

Benieuwd hoe Erwin zijn werk ervaart?

Je leest het hier 

Gerhard ter Haar, medewerker bij IMD.
Gerhard ter Haar, medewerker bij IMD.

Gerhard ter Haar

Iets wat stuk is, blaast Gerhard nieuw leven in. Met de combinatie van techniek, zaken doen en water zit hij bij IMD helemaal op zijn plek. 

Henk van Luttikhuizen, medewerker bij IMD.
Henk van Luttikhuizen, medewerker bij IMD.

Henk van Luttikhuizen

Henk is inmiddels de 60 gepasseerd en vind het mooi om zijn kennis en kunde door te geven aan de volgende generatie. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn kleinkinderen en zit hij regelmatig op de (sport)fiets. Ook verdiept hij zich veel in cultuur en geschiedenis. 

Niels Kok, medewerker bij IMD.
Niels Kok, medewerker bij IMD.

Niels Kok

‘Als je iets wilt, dan moet je het zelf doen’. Verantwoordelijkheid nemen, ervoor gaan en samen aan de slag voor een mooi resultaat. Als technisch coördinator laat Niels de organisatie groeien. In het weekend blaast Niels stoom af op de mountainbike of boven de (winter)BBQ.

Sander van der Wal
Sander van der Wal

Sander van der Wal

Als technisch medewerker is Sander veel op pad voor IMD. Van metingen opstellen en afbreken tot monsters nemen en monitoren. Alleen, of met collega’s. Wanneer het mooi weer is vind je Sander rondom of onder zijn sloopauto, die hij opknapt voor een toer door Europa. 

Stagiairs IMD
Stagiairs IMD

Stagiairs

Dit semester versterken maar liefst drie enthousiaste stagiairs ons team. De komende maanden werken Lennart, Charlotte en Mark mee met onze collega's aan mooie projecten!

Ronald van Beek, medewerker bij IMD.
Ronald van Beek, medewerker bij IMD.

Ronald van Beek

Voor Ronald is IMD de eerste werkomgeving “buiten de fabriek”. Met zo’n 30 jaar ervaring bij levensmiddelenbedrijven zijn productieprocessen gesneden koek voor hem. Hij adviseert onze klanten hoe ze grondstoffen kunnen besparen. “Bij IMD word je soms best wel in het diepe gegooid, maar eigenlijk vind ik dat alleen maar hartstikke leuk”.

Sidney Nijeboer
Sidney Nijeboer

Sidney Nijeboer

Met jarenlange ervaring als projectmanager zit Sidney bij IMD goed op zijn plek. Ook thuis steekt hij graag de handen uit de mouwen. Zijn jaren '30 woning in Zutphen is dan ook een uitdagend project. 

Siebe Vrieswijk, medewerker bij IMD.
Siebe Vrieswijk, medewerker bij IMD.

Siebe Vrieswijk

Voor een uiterst nauwkeurige meting met het juiste advies ben je bij Siebe aan het juiste adres. Is hij niet aan het werk dan is de kans groot dat hij op de racefiets zit. Of aan de buis gekluisterd zit voor een etappe. Of hij is toeschouwer bij een wielerwedstrijd, in Nederland maar ook over de landsgrenzen. 

“We werken samen, veilig, met veel genoegen
en aan ieders tevredenheid”
- Wouter Tillemans
Pascal Born, medewerker van IMD.
Pascal Born, medewerker bij IMD met bouwhelm.

Pascal Born

Tijdens zijn opleiding in aardwetenschappen en zijn master in Earth, Surface and Water was het voor Pascal al duidelijk: zijn interesse ligt bij water. Dat komt voor zijn rol in Team Waterketen goed van pas!

Wouter Tillemans, medewerker bij IMD.
Medewerker Wouter Tillemans onder water tijdens het duiken.

Wouter Tillemans

Als het gaat om veiligheid en vergunningsvraagstukken is Wouter de man bij IMD. Hij stelt vast wat de doelen zijn en ontwikkelt een route om het zo veilig en duurzaam mogelijk te bereiken. Dit past hij ook in zijn favoriete hobby duiken toe.

Thijs van Delft, medewerker bij IMD.
Thijs van Delft, medewerker bij IMD.

Thijs van Delft

Thijs is een echte teamspeler. Hij zorgt dat de verschillende expertises bij elkaar komen en het juiste geheel vormen. Met zijn vriendenclub blaast hij in het weekend stoom af bij de wedstrijden van PEC Zwolle. 

Tom Dekker, medewerker bij IMD.

Tom Dekker

Nieuwe concepten en innovaties komen vaak bij Tom vandaan. Met zijn opportunisme durft hij de ideeën ook echt uit te voeren om te zien of ze succesvol zijn. Hij is een echte natuurliefhebber en neemt in zijn vrije tijd kinderen mee met dierensporen zoeken.

Simon Holsteijn, medewerker bij IMD.
Simon Holsteijn, medewerker bij IMD.

Simon Holsteijn

Chemie en de terugwinning van grondstoffen is waar Simon enthousiast van wordt. Niet alleen op zijn werk: thuis maakt hij zelf met wormen supercompost waarmee hij zijn planten verzorgt.  

Benieuwd wat Simon zoal doet?   Je leest het hier! 

Yvo Stegers, medewerker bij IMD .
Yvo Stegers, medewerker bij IMD met bokshandschoenen.

Yvo Stegers

Met een achtergrond in forensisch onderzoek kan Yvo analyses maken als geen ander. Een analyse met onverwachte uitslag ziet hij als een kans om de methode van onderzoek te verbeteren. Tijdens zijn grote hobby hockey geldt dat eigenlijk ook.

Het lef om onszelf te zijn

Bij IMD hebben we een (groen) hart voor de zaak. Verspilling tegengaan doen wij niet alleen op het gebied van water. Bewust omgaan met het milieu en onze omgeving zit velen van ons in het bloed. 

Ons kantoor is een plek waar men zichzelf kan zijn. Een open cultuur waar je mag zeggen wat je denkt. 

Kom ons team versterken!

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe collega's. Neem snel een kijkje bij onze vacatures of neem rechtstreeks contact met ons op via info@imd-ma.nl.

Bekijk onze vacatures

Groep koeien in weiland.
Gedreven door water
Werken bij IMD

Verspilling tegengaan doe je samen

Benieuwd hoe wij gezamenlijk de waterketen kunnen optimaliseren? Neem dan snel contact op.

Bel of stuur een e-mail:
055 - 368 14 14

info@imd-ma.nl