IMD lanceert Sensight 4.0

Sneller, overzichtelijker en veiliger

Achter de schermen is er de afgelopen tijd hard aan gewerkt: de vernieuwde versie van Sensight. Deze maand is de migratie afgerond en kunnen onze klanten gebruikmaken van Sensight 4.0. De nieuwe versie is sneller, overzichtelijker en veiliger. Benieuwd naar de nieuwe en verbeterde features? Je leest het hier!

 

Verbeterde beveiliging 

Als gebruiker van Sensight wil je verzekerd zijn van een veilige omgeving waarin op correcte wijze wordt omgegaan met persoonlijke gegevens en data. Begin 2020 lanceerden wij ons eigen sensornetwerk. Een veilige omgeving waarin de sensoren van onze klanten worden beheerd en bediend. Om dit nieuwe netwerk aan te laten sluiten bij onze webapplicaties, hebben we de architectuur van Sensight een flinke upgrade gegeven.

Samen met onze ontwikkelpartners zorgen we dat je op een veilig manier online kunt werken. Alle gegevens en data worden in een beveiligde omgeving opgeslagen. Daarop zijn verschillende veiligheids- en kwaliteitscertificaten van toepassing. Sensight 4.0 biedt organisaties ook de mogelijkheid voor de opslag van data op een individuele server.

Gebruiksgemak

Aan de voorkant behoudt Sensight 4.0 het gebruiksgemak dat je gewend bent. De opties voor het visualiseren van data zijn uitgebreid en alle functies en mogelijkheden worden overzichtelijker weergegeven. Heb je vragen over de nieuwe functies of wil je een demo of training aanvragen? We horen het graag!

Demo of training? Stuur ons een e-mail »

De mogelijkheden van Sensight 4.0

✔ Meetdata koppelen aan publieke gegevens, zoals neerslag data.
✔ Automatische rapportages ontvangen via de mail.
✔ Meerdere meetapparaten aan één locatie toevoegen: alle gegevens in één overzicht.
✔ Data op een eenvoudige en overzichtelijke manier visualiseren.
✔ Visualiseren van langere periodes en verschillende aggregaties toepassen.
✔ Onderhoud aan metingen registreren in een logboek via 'Tooltip'.
✔ Dashboard met de mogelijkheid om meerdere metingen en data in één keer te bekijken.
✔ Laboratoriumgegevens invoeren en visualiseren in grafieken.

Aan de slag met Sensight

Sensight is dé internetapplicatie voor het beheer van metingen. Ooit ontwikkeld voor het gebruik van onze eigen metingen, maar inmiddels uitgebouwd tot een betrouwbare tool die ingezet wordt bij vele klanten. Sensight is praktisch en overzichtelijk ingericht en eenvoudig te implementeren. Wil jij op een overzichtelijke manier real-time informatie krijgen over het functioneren van metingen in het meetnet?

Mail ons voor meer informatie of een demo

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Vragen? Interesse? Feedback? Neem gerust contact met ons op.

Bel of stuur een e-mail:
055 - 368 14 14

info@imd-ma.nl