Kennis delen

in de IMD Academy

Met ieder zijn eigen specialisme is er veel kennis aanwezig binnen het team van IMD. Om die kennis te delen wordt er met regelmaat de IMD Academy georganiseerd. Tom Dekker vertelt: “We hebben natuurlijk een oude garde die heel veel kennis en ervaring heeft en de jonge garde die heel veel energie heeft en die meer kennis wil gaan gebruiken. Die twee willen we bij elkaar brengen.” Begin november was het weer zover.

 

“Soms heb je zelf niet in de gaten hoeveel kennis je bezit maar voor collega’s die net beginnen is die kennis hartstikke waardevol.”

- Tom Dekker

Leren van elkaar

Tom: “We hebben natuurlijk een oude garde die heel veel kennis en ervaring heeft en de jonge garde die heel veel energie heeft en die meer kennis wil gaan gebruiken. Die twee willen we bij elkaar brengen." Van theorie tot praktijkvoorbeelden en -toepassingen, tijdens de IMD Academy komt alles aan bod. De beschikbare kennis en kunde binnen het team wordt door het op deze manier over te dragen gewaarborgd. 

Kennisdelen gebeurt niet alleen intern: met regelmaat wordt er ook voor klanten een IMD Academy ingericht. Zo blijft het niet bij meten, monitoren en advies, maar kunnen opdrachtgevers ook zelf aan de slag. Benieuwd wat wij nog meer voor opdrachtgevers kunnen betekenen?

Je leest het hier

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Vragen? Interesse? Feedback? Neem gerust contact met ons op.

Bel of stuur een e-mail:
055 - 368 14 14

info@imd-ma.nl