Een nieuwe website

voor IMD

Achter de schermen is er de laatste tijd hard aan gewerkt: de nieuwe website van IMD! Van programmeren tot teksten schrijven en op pad met de fotocamera. Meerdere IMD medewerkers droegen hun steentje bij en met wat externe hulp staat er een dijk van een website waar we trots op zijn. 

 

Tafelmanieren van Siebe

Bij IMD zijn we echt onszelf en dat is soms een beetje eigenzinnig. De openingsfoto van onze website moest dan ook geen foto zijn, maar een video en het idee voor het beeld was al snel bedacht. Verspilling tegengaan is wat wij met IMD doen en die gedachtegang hebben we doorgetrokken in onze website. Ook al is zijn hoofd niet meer te zien, maar het was direct duidelijk dat Siebe uitermate geschikt was deze rol te spelen. Onder leiding van onze eigen cameraman Wouter verzamelde de 5 koppige filmploeg zich al vroeg bij de IJssel. Met precies het gewenste resultaat als gevolg. Waar we het over hebben? Check onze homepagina!

Nieuwe foto's

Met de nieuwe website willen we laten zien wie we zijn. Een persoonlijke noot gaan we daarbij niet uit de weg. De mensen die je terugziet op onze website zijn allemaal onderdeel van het team. Het benutten van de eigen talenten hebben we ook tijdens het ontwikkelen van de website gedaan. Tom ging met zijn camera en medewerkers Daniek en Thijs richting een kaasfabriek en Wouter schoot plaatjes van Dennis en Ronald bij het waterschap en een meetpunt in Apeldoorn. De rest van het team werd door fotografe Swanny Hommersom in het kantoor op de gevoelige plaat vastgelegd. 

Website met een verhaal

Video? Check! Foto's? Check! Met de hulp van freelance marketeer Anne hebben we het verhaal van IMD weten door te vertalen in de juiste bewoording en een een nieuwe, strakke website. Websitebouwer EF2 zorgde voor het design en de achterkant van de website. Het eindresultaat mag er zijn, vinden wij. Wat vind jij?

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Vragen? Interesse? Feedback? Neem gerust contact met ons op.

Bel of stuur een e-mail:
055 - 368 14 14

info@imd-ma.nl