Maak kennis...

... met onze stagiairs!

Dit semester hebben we bij IMD maar liefst drie stagiairs die ons team versterken! Daar zijn we best een beetje trots op. De komende maanden zullen ze ieder vanuit hun eigen specialisme en opleiding meewerken aan onze projecten. Benieuwd over wie we het hebben? Maak kennis met Lennart, Charlotte en Mark!

 

Elektrotechniek in de praktijk

Als derdejaars student aan ROC Aventus in Apeldoorn heeft Lennart al behoorlijk wat kennis vergaard. “Bij IMD hoop ik meer te kunnen leren over de elektrotechniek en ervaring te krijgen in de praktijk. Ik ben al meerdere keren op pad geweest met collega’s om apparatuur aan te sluiten en op te bouwen, dus met die praktijk komt het wel goed!” aldus Lennart. Hij werkt het liefst buiten, maar duikt vervolgens ook graag in de cijfers voor een goede analyse.

Alles leren over meten

Wellicht heb je het al eens gelezen in de blog van Erwin, maar het werk bij IMD lijkt soms verdacht veel op dat van een rechercheur! Charlotte zit daarom precies op de goede plek voor haar stage. Ze vertelt: “Voor mijn opleiding Forensisch Onderzoek bij Hogeschool Saxion hoop ik veel te weten te komen over metingen doen in water en het effect daarvan. Bij een bezoek aan het waterschap heb ik al veel interessante kennis opgedaan die ik mee kan nemen in mijn stageopdracht.”

Oriënteren op toekomstig werk

Bij IMD weten we het al lang, maar met zijn stage probeert Mark erachter te komen of hij liever in het lab of bij een bedrijf werkt. “Het ene deel van de studenten van mijn studie chemie op Hogeschool Saxion gaat later in een lab werken. De anderen bij bedrijven. Door samen te werken met de verschillende collega’s bij IMD kan ik me goed oriënteren op wat het best bij mij past.” Het leukste tot nu toe volgens Mark? Het bezoeken van de afvalwaterzuivering!

Wil jij volgend semester ook stage lopen bij IMD?

Reageer dan snel op onze vacature

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Vragen? Interesse? Feedback? Neem gerust contact met ons op.

Bel of stuur een e-mail:
055 - 368 14 14

info@imd-ma.nl