Sander Swuste is onze nieuwe directeur per 17 februari

"Ik sta duurzaam in het leven."

Tom draagt het stokje over!
Een eerste kennismaking met de nieuwe directeur van IMD, Sander Swuste: " IMD is een prachtige organisatie met mensen die vol voor hun werk gaan met een enorme inzet en loyaliteit richting klant. Tom gaf in de overdracht aan dat ik het bedrijf goed kan gaan neerzetten, maar er zijn al zoveel mooie resultaten gehaald. Er is in mijn ogen weinig nodig om verder te optimaliseren. IMD ondersteunt niet alleen mooie doelen bij zijn klanten, er ligt een dieper doel onder het werk waarbij ik me goed thuis voel: duurzaamheid.

 

Duurzaamheid heeft altijd een rol gespeeld in mijn leven. En dan doel ik niet alleen op het milieu want duurzaamheid heeft voor mij net zo veel te maken met duurzame relaties–wat trouwens ook in het DNA van IMD zit. Mijn uitgangspunt is dat mensen het belangrijkst zijn en ik zal doen wat ik kan om te zorgen dat alle medewerkers binnen IMD het goed hebben. En wanneer zij het goed hebben, komt dat als vanzelf onze externe relaties ten goede.

Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik krijg en zie ernaar uit samen een mooie toekomst te bouwen."

Tom had trouwens een heel symbolisch stokje uitgezocht om te geven: een 'beverstokje' (Tom is in zijn vrije tijd spoorzoeker). Bevers, zo licht hij toe, zijn snelle, goede bouwers die in hun hol steevast twee kamers bouwen: een natte kamer om de zorgen van zich af te schudden en droge kamer waar ze veilig kunnen ontspannen. De bouwwerken van bevers brengen niet zelden veranderingen in de loop van een rivier teweeg. Zo hebben kleine veranderingen grote gevolgen in de omgeving. Geeft treffend weer wat de 'kleine' invloed van IMD op de grotere keten kan zijn.

Sander is bereikbaar op: s.swuste@imd-ma.nl |  06-82096427

 

Terug naar ons nieuwsoverzicht

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Vragen? Interesse? Feedback? Neem gerust contact met ons op.

Bel of stuur een e-mail:
055 - 368 14 14

info@imd-ma.nl