Analytische tijger oftewel adviseur vergunningen.

Uren: zoveel jij wilt, max 40
Beloning: komt goed

Je bent nieuwsgierig naar juridische kaders en productieprocessen. Bent een zorgvuldig werkend iemand die de wereld een stukje mooier wil maken. Als junior ben je volwaardig lid van het team vergunningen. Elke project is anders dus je leert razendsnel! Je werkt op ons kantoor vooral samen met Wouter en Benjamin en je gaat regelmatig naar de klant én vergunningverlener.    

Reageer op deze vacature

 
 

Wat ga je doen?

Je gaat onze klanten helpen bij het verkrijgen van vergunningen voor hun plannen. 

 

Onze klanten staan niet stil en omdat veel van hun ontwikkelingen van invloed zijn op het milieu, roepen ze hulp in bij het verkrijgen van een vergunning voor hun plannen. Denk zuivelfabrieken, voedingsmiddelen bedrijven en zuiveringen. Bijna alles wat bij een uitbreiding van hun activiteiten hoort, is van invloed op de omgeving: geluid, stikstof, afvalwater en ruimtelijke ordening. En dat ga jij toetsen. Je snapt: dat vraagt om breed inzicht in omgevingskennis.

De kern van je werk is de puzzelstukjes van de plannen van onze klanten en van de wet- en regelgeving in elkaar te passen. Soms ligt je focus op het juridische vlak –zit je droge wetteksten te lezen– soms juist aan de andere kant, bij advies geven over aanpassingen aan klantzijde opdat diens proces voldoet aan wetten en regels.

Standvastigheid en kennis van technologische processen zijn nodig om de klant optimaal van dienst te zijn. Je kunt je inleven in diens wens en kunt hem/haar ook zover krijgen 'om te denken' wanneer de situatie daarom vraagt. Met andere woorden: je zult zowel dienend als leidend te werk gaan.

Aan de andere kant is er de dynamiek met de vergunningverleners waarvoor je de complex technologische component vaak moet "vertalen" naar begrijpelijke taal. Je kunt dus ook helder formuleren.

 

 

Weten of het werk bij je past? Praat met Wouter of Benjamin.

Wat Wouter het liefst terugziet in een collega is nieuwsgierigheid en structuur. De rest van IMD maak je blij als je gewoon lekker jezelf bent en jouw passie voor je werk met ons deelt. 


Kennis van het 'veld' is een belangrijke voorwaarde dit werk goed te doen. Je moet immers weten welke partijen het best geschikt zijn het uitvoerend werk zó uit te voeren dat het binen de regels past. Dus ja, je voelt je gedreven jezelf onder te dompelen in de afvalwater wereld. Tegelijkertijd zijn elke opdracht en klant anders dus je leert superveel in korte tijd.

We snappen dat je deze kennis en leidende capaciteiten misschien nog niet in huis hebt maar met jouw standvastigheid en onze begeleiding maak je je die snel eigen.

Vragen? Bel Tom Dekker:  06 546 233 88

p.s. 
Keertje komen kijken kan altijd. Gewoon even bellen!

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Vragen? Interesse? Feedback? Neem gerust contact met ons op.

Bel of stuur een e-mail:
055 - 368 14 14

info@imd-ma.nl