De IMD Jeugd Zomeravond Competitie

bij WSV de Zwaluwen

Veel IMD’ers zijn in hun vrije tijd sportief bezig. De sport die het meeste los maakt op kantoor is wielrennen, op alle niveaus. Van lekker toeren bij mooi weer tot fanatiek wedstrijdrijden. Collega Siebe is een van de fanatiekelingen. Hij rijdt wedstrijden bij WSV de Zwaluwen in Deventer. Sinds april 2019 sponsort IMD de Jeugd Zomeravond Competitie van de Zwaluwen. Waarom? Dat vertellen we je graag!

 

Water altijd essentieel

Ons motto ‘Gedreven door water’ is op veel meer mensen van toepassing, zo ook voor wielrenners. Bij WSV de Zwaluwen maken wielrenners in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar tijdens deze competitie laagdrempelig kennis met wedstrijd rijden. Wij vinden het mooi om sportiviteit bij de jeugd te ondersteunen en tegelijkertijd de boodschap van duurzaam waterbeheer uit te dragen. Drink je te weinig? Dan zul je nooit winnen! Om goed te blijven drinken heeft IMD alle renners van de IMD Jeugd Zomeravond Competitie een mooie bidon cadeau gedaan. 

Enthousiasmeren voor de waterwereld

Binnenkort krijgen de jeugdrenners van WSV de Zwaluwen een rondleiding van IMD bij een waterzuivering. Tijdens deze activiteit laten we ze kennismaken met wat er bij afvalwater en het milieu komt kijken en wat IMD daarin doet. Zo hopen we de jongeren op een speelse manier bewust te maken wat afvalwater is en wat je ermee kan. Ons doel is dat grondstof besparing voor de jeugd iets logisch en natuurlijks wordt. De wereld van afvalwater klinkt niet als het meest sexy vakgebied, maar we laten hen zien dat het werken in de wereld van water ontzettend boeiend kan zijn en nuttig is. 

We waarderen het enorm hoe collega Siebe zich inzet voor de jeugd van zijn vereniging en daar dragen we graag aan bij! Voor de liefhebbers van wielrennen hebben we nog een aantal IMD bidons beschikbaar! Wil jij er eentje? Laat het ons weten! 

Ja, ik wil de enige echte IMD bidon 

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Vragen? Interesse? Feedback? Neem gerust contact met ons op.

Bel of stuur een e-mail:
055 - 368 14 14

info@imd-ma.nl